Photography

Light Session

Sesiune foto profesionala, in door si/sau outdoor intr-o singura locatie care va fi aleasa de comun acord cu clientul sau poate fi sugerata de catre noi.La solicitarea clientului poate fi asigurata vestimentatia precum si servicii de MakeUp  si Hairstyling profesional. Costul acestora va fi suportat in intregime de catre client.

Acest tip de sesiune foto se intinde pe durata a 2 ore in urma carora vor vi realizate pana la 80 de fotografii. Materialul foto rezultat va fi prelucrat in totalitate si predat clientului in cel mult 10 zile de la realizarea sesiunii foto.

Regular Session

Aceast tip de sesiune vine in plus fata de Light Session cu mai multe avantaje pentru client. Durata  sesiunii va fi de  pana la 4 ore iar locatiile vor fi maxim 3.

La solicitarea clientului poate fi asigurata vestimentatia precum si servicii de MakeUp  si Hairstyling profesional. Costul acestora va fi suportat in intregime de catre client.

Se va realiza un set de maxim 150 fotografii, prelucrate in intregime si materialul va fi predat in maxim 12 zile de la data realizarii sesiunii foto.

Only ME

Aceasta sesiune foto este una mai speciala. Scopul ei este de a evidentia personalitatea si ego-ul clientului. Va fi realizata prin combinarea locatiilor indoor si outdoor si a tinutelor vestimentare alese de catre client. Durata sedintei o da reusita fotografiilor.

In urma sesiunii, clientul va primi un portofoliu ce va contine intreaga sesiune foto precum si un print poster cu una din fotografiile pe care si le alege.

FOTOGRAFIE DE PRODUS

FOTOGRAFIE DE NUNTA

FOTOGRAFIE DE BOTEZ

FOTOGRAFIE CORPORATE